Fresh Wypożyczalnia

 

Regulamin wypożyczalni

REGULAMIN

WYPOŻYCZALNI FRESH CATERING

§ 1

Klientem Wypożyczalni Fresh Catering może być każda osoba lub firma, która zaakceptuje regulamin wypożyczalni. Zaakceptowanie regulaminu i wyrażenie zgody na udostępnienie danych osobowych następuje po podpisaniu dokumentu wypożyczenia.

§ 2

Wraz z podpisaniem dokumentu wypożyczenia Klient zawiera z Wypożyczalnią Fresh Catering umowę zgodnie z warunkami określonymi w niniejszym regulaminie.

§ 3

Wypożyczenie i zwrot sprzętu odbywa się w siedzibie Wypożyczalni Fresh Catering.

Sposób wypożyczenia:

  • Przed wypożyczeniem niezbędna jest rezerwacja sprzętu

drogą telefoniczną tel. 570-112-203.

  • W przypadku braku rezerwacji nie gwarantujemy dostępności wypożyczanego sprzętu.

§ 4

Klient podpisując dokument wypożyczenia, potwierdza, że otrzymał sprzęt pozbawiony wad, zgodnie ze specyfikacją i w dobrym stanie technicznym.

§ 5

Klient zobowiązuje się zwrócić sprzęt w takim samym stanie technicznym i w terminie ustalonym w dokumencie wypożyczenia. Zwrot sprzętu następuje w Wypożyczalni.

§ 6

Klient oświadcza, że posiada niezbędną wiedzę na temat eksploatacji sprzętu i zobowiązuje się do dbałości o sprzęt i wykorzystywania go bezpiecznie i zgodnie z przeznaczeniem.

§ 7

Wypożyczalnia nie ponosi odpowiedzialności za skutki eksploatacji powstałe wobec osób trzecich i skutki nieprawidłowej eksploatacji.

§ 8

Okresem rozliczeniowym za wypożyczenie sprzętu jest doba. Opłaty za wypożyczenie sprzętu, wysokość kaucji omawiane są indywidualnie.

W przypadku zwrotu sprzętu po ustalonym terminie zwrotu Wypożyczalnia Fresh Catering nalicza opłatę w

wysokości ceny za adekwatną ilość dób. Opłaty za wypożyczenie nalicza się od dnia wypożyczenia do dnia zwrotu sprzętu.

§ 9

Odpowiedzialność Klienta:

  • Klient ponosi pełną odpowiedzialność prawną i materialną za powierzony mu sprzęt do czasu oddania go do Wypożyczalni.

  • Pod względem technicznym sprzęt zwracany musi być w stanie niezmienionym od stanu wydania.

  • Wypożyczający ponosi wszystkie koszty związane z brakiem lub uszkodzeniem sprzętu.

  • Klient ponosi odpowiedzialność za ponad normalne zużycie sprzętu, zniszczenie i zdekompletowanie sprzętu. Wysokość szkody ustala Wypożyczalnia Fresh Catering w oparciu o wartość braków lub cenę naprawy.

  • Klient nie ponosi odpowiedzialności za normalne zużycie sprzętu zgodnie z jego przeznaczeniem.

§ 10

Płatność za wypożyczenie następuje przy pobieraniu sprzętu z Wypożyczalni Fresh Catering.

§ 11

Wszystkie inne kwestie nie ujęte w niniejszym regulaminie regulują obowiązujące akty prawne.

 

 

Ta strona używa ciasteczek / cookies. Dowiedz się więcej na ten temat.